Lopar Livacina

LavandaPansion "Lavanda" nalazi se u Loparu na sjevernom djelu otoka Raba u neposrednoj blizini poznate pješčane "Rajske plaže" i "Plaže Livačina". Smješten je na brežuljku 300-tinjak metara od plaže s prekrasnim pogledom na uvalu "Livačina" i Velebitski kanal. Sasvim je blizu centra turističkih zbivanja u Loparu, a opet zaštićen od turističke i prometne vreve.

Pension Lavanda

Našim Gostima nudimo smještaj u 4 sobe i 6 apartmana visoke kategorije. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni sa tušem ili kupaonicom, SAT/TV, telefonom i hladnjakom. Svi imaju pogled na more te vlastitu terasu ili balkon. Na raspolaganju im je i parking. Za goste koji vole aktivni odmor u neposrednoj blizini objekta na raspolaganju su naša 4 tenis terena te igralište za mini-golf i stolovi za stolni tenis. U sklopu objekta u našem restoranu gostima nudimo specijalitete domaće i internacionalne kuhinje pripremljene s puno ljubavi i usluženo profesionalno i dužnom pažnjom. Uvijek smo spremni ispuniti želje naših gostiju, te učiniti sve kako bi Vam Vaš odmor ostao u trajnom sjećanju.

Terasa loparSala Lavanda
ApartmentLavanda LoparLopar-Lavanda

Oliver Andreškić i Albina Andreškić, Lopar 601a, 51281 LOPAR - e-mail: lavanda@mail.inet.hr - +385 98 168 4223


design: V
Apartmani Hrvatska, Apartmani Rab, Otok Rab, Apartmani Rab, Apartmani otok Rab, Apartmani otok Rab , Hrvatska Apartmani , Apartmani otok Rab , Hoteli Rab, Hoteli Hrvatska, Hoteli otok Rab, Apartmani Lopar - Apartmani i sobe u Loparu,Apartmani Supetarska Draga - Privatni smještaj u Supetarskoj Dragi